Lola Almost Home

LOLA ALMOST HOME 
Prvi - kafe - restoran - vidikovac u Borci !

Na šestom spratu zgrade, u Borči, u ulici Ranka Miljića 46, oktobra 2018, otvorena su vrata nesvakidašnjeg ambijenta, ljubaznog osoblja, pažljivo odabranog menija i vinske karte.

Ovaj kafe - restoran " na visini " pruža mogućnost jedinstvenog i magičnog pogleda na užu i širu okolinu grada.

Iskusite deo jutarnjeg raja uz prvu jutranju kafu, doručak po vašoj meri, sveže ceđene sokove, isprobajte naše specijalitete iz raznovrsnog menija internacionlane kuhinje, tokom dana ili noći, ali ne propustite poseban doživljaj zalaska Sunca uz neki od naših koktela , ili izbora pića pažljivog odabranog asortimana našeg osoblja.

Posebnu pažnju posvetili smo dekorisanju enterijera, detaljima, da učinimo ovaj naš i vaš prostor udobnim, prijatnim i unikatnim kada je u pitanju uživanje u dalekosežnom pogledu "sa visine " kao i degustaciji slanog i slatkog programa, vinske karte ..

 

Lola specijaliteti

Posebno smo ponosni na naš slatki program i specijalni način serviranja kolača Tiramisu, koji ćete doživeti kao i samo značenje italijanske reči "Tira mi Su" ili u prevodu Podigni me , usreći me...

Dođite da podelimo utiske zajedno na "visini našeg zadatka " i "visini ove jedinstvene nove lokacije" . Izlasci sa prijateljima, rodjendani, proslave, poslovni ručkovi, susreti sa prijateljima, dnevno i noćno opuštanje, druženje sa prIjateljima, i sve to SKORO KAO KOD KUĆE, moguće je sada podeliti sa našim ljubaznim osobljem koje će se potruditi da vaš boravak učini prijatnim, udobnim, i kako bi Vam naša draga konobarica Kristina poručila :

" Posetite naše mesto iz snova , gde se uvek oseća atmosfera doma, gde su na prvom mestu gosti, ali naši uslovi za druženje su prosti : osmeh nam donesite , svima vaše iskustvo iz Lole prenesite "

 

GalerijaApartmani sa stilom na Levoj obali Dunava

Lola Apartmani nastali su pažljivim osmišljavanjem odvojenih celina prostora opremljenog sa ljubavlju i stilom, i naše komplet ponude novog i savremenog ambijenta.

Pošaljite upit Booking