Lola Almost Home

Apartmani sa stilom na Levoj obali Dunava

Na petom spratu zgrade, u sklopu našeg objekta i restorana na istoj adresi, Borča, Ranka Miljića 46,  otvorili smo i 7 apartmana. Različiti po strukturi i nameni, ovi novi, svetli, moderno dizajnirani i opremljeni apartmani pružiće Vam makismalnu udobnost boravka. Uz primamljivo niske cene apartmana nudimo i  besplatan parking, wi-fi internet u celom objektu, kao i dodatna mogućnost obedovanja u našem restoranu internacionalne kuhinje dostupni su od 08:00 do 23:00 h.

Lola Apartmani nastali su pažljivim osmišljavanjem odvojenih celina prostora opremljenog sa ljubavlju i stilom, i naše komplet ponude novog i savremenog ambijenta.

Naše smeštajne jedinice obuhvataju : 4 porodične sobe, 2 apartmana sa kuhinjom, jednu dvokrevetnu sobu. Ukupno 7 smeštajnih jedinica nude različite kombinacije iskoristivosti prostora. Po Vašem zahtevu možemo napraviti da budete smešteni u samo jednoj od soba većeg apartmana, ukoliko Vam tako odgovara.

Svi apartmani imaju sopstveno kupatilo sa tuš kabinama, klima uređaje, flat -screen televizore, kablovsku televiziju , mini barove i svu potrebnu opremu koja se može dodatno prilagoditi po potrebi i Vašem zahtevu. Dva apartmana imaju kuhinju i komotan dnevni boravak, i sav potreban komfor da se osetite KAO KOD KUĆE. Kućni ljubimci takođe su dobrodošli gosti, uz prethodnu najavu.

Cenovnik apartmana

Povezani smo sadržajnim programom sa Sportskim centrom Ole, u okviru kojeg možete koristiti teretanu i Fitness programe kao i konferencijsku salu koja se može prilagoditi po Vašim potrebama u smislu tehničke opremljenosti i namene.

U neposrednoj blizini, nalazi se Shoppi Retail Park Borča, tržni centar koji nudi veliku i atraktivnu ponudu brendova i izuzetno raznovrstan sadržaj na 13.000 kvadratnih metara ( preko 20 internacionalnih i regionalnih brendova). Takođe tu je i Lidl, trgovinski lanac broj 1 u Evropi.

Idealni smeštaj za Biznis posete Beogradu u ovom delu grada, opštini Palilula ili “naselju Budućnosti“ organizovane radne seminare i grupe koje planiraju boravak u ovom delu grada, namenski organizovane turstičke posete, firme koje dovode svoje zaposlene iz inostranstva po potrebama koje diktira savremeno doba, smeštaj rodbine po organizovanoj proslavi venčanja, rodjendana, proslave, produženi boravak devojačkih i momačkih večeri, ili pak upoznavanje ovog kraja grada koji je u neprekidnom rastu i razvitku po pitanju sadržaja i komercijalnih ponuda. Planirana izgradnja nove luke i tehnološkog parka čini ovaj deo grada iz dana u dan atraktivnijim kada je u pitanju ovaj deo banatske ravnice.

Po Vašem upitu, organizujemo transfere sa i za aerodrom Nikola Tesla, ili različite gradske transfere uz turistički sadržaj kreiran po Vašoj želji ili potrebi .

Dodatni sadržaji


Apartmani sa stilom na Levoj obali Dunava

Lola Apartmani nastali su pažljivim osmišljavanjem odvojenih celina prostora opremljenog sa ljubavlju i stilom, i naše komplet ponude novog i savremenog ambijenta.

Pošaljite upit Booking